Blog

Beauty Interviu cu ANDA ADAM

În ochii publicului din 1999, Anda Adam cântă pop, dance și R&B și este pasionată de îngrijire și înfrumusețare. Am profitat de una dintre vizitele ei la Tabya Eyelashes & Beauty ca să-i punem câteva întrebări despre alegerile ei în materie de frumusețe.

Faci parte dintr-o industrie care le cere femeilor să arate întotdeauna impecabil. Resimți această presiune sau îți face plăcere să ai grijă de felul în care arăți?

Cred că orice femeie vrea să fie frumoasă și pentru asta are nevoie de timp și răsfăț pentru ea, așa că îmi place să am grijă mereu de felul în care arăt. Fiind o persoană publică, trebuie să fiu un exemplu pentru oameni și sunt mereu atentă la imaginea mea.

Care este serviciul de înfrumusețare oferit de un salon la care nu ai renunța și de ce?

Manichiura, pentru că este prima carte de vizită a oricui. O mână cu unghii curate și cu o manichiură impecabilă îmi va spune mereu multe despre o persoană la prima întâlnire.

De câte ori pe săptămână folosești serviciile unui salon de înfrumusețare?

O dată pe săptămână, respectiv spălat, coafat, apoi manichiură și pedichiură.

Ce proceduri faci acasă pentru tenul, părul și corpul tau? Care sunt rețetele?

Ulei de ricin aplicat pe păr și gene, iar pentru piele, scrub, pentru a înlătura celulele moarte.

Pentru un ten sănătos demachierea este vitală. Cât de des te demachiezi și ce produse folosești?

Mă demachiez în fiecare seară, niciodată nu adorm machiată. Folosesc apă micelară de la Vichy, apoi aplic un serum în jurul ochilor, de la Bruno Vassari, și cremă de noapte grasă, pentru că am un ten uscat și am nevoie de hidratare.

Machiajul – optezi pentru acest serviciu zilnic sau doar ocazional? Îl faci singură sau la salon? Ce tip de machiaj preferi?

Am perioade în care aplic machiaj zilnic, mai ales atunci când am activități care necesită make-up. În rest, las tenul să respire cât se poate de mult. Însă, atunci cand este frig, întotdeauna aplic o bază și un luciu de buze pentru a proteja pielea.

Există servicii de beauty la care ai renunțat pe durata sarcinii? Care sunt acelea? Și de ce?

Da, vopsitul și masajul. Vopsitul, pentru că nu este indicat din cauza soluțiilor toxice pe care le conține, și masajul, pentru că nu am mai avut voie sa stau pe burtică începând cu luna a patra. Nu am renunțat însă la genele fir cu fir, care rezistau excelent, și la tratamentele faciale care îmi împrospătează tenul.

De ce ai ales să porți coc atunci când ai fost mireasă?

Am considerat că cel mai potrivit moment pentru a purta un coc este atunci când ești mireasă. Cocul este dificil ca alegere, ține de eveniment, locație, ținută etc. Coafurilor moderne pot fi făcute zilnic și cu orice altă ocazie. Pentru mine, mireasa este cea mai frumoasă atunci când poartă coc. Un păr lung și cu volum sau coafat oricum altfel, alături de rochia și bijuteriile extravagante ar fi too much, cred eu.

Multe femei consideră extensiile de păr o necesitate. Ce avantaje au ele pentru tine?

În primul rând există aceste extensii tape on pe care le folosiți și voi, care nu afectează părul… Folosindu-le poți diversifica lungimile, coafurile, nuanțele, fără a tunde, decolora sau afecta părul tău, practic. Uneori prefer să fac schimbări de look folosind extensii, în loc să fac modificări direct pe părul meu.

Cum îți îngrijești părul ca să reziste numeroaselor coafuri și produse de styling care fac parte din viața de vedetă?

Îmi spăl părul o dată la 2-3 zile, apoi aplic o mască de hidratare (cu care stau 5-10 minute), iar, la final, după uscare, folosesc ulei pentru vârfuri și aleg uneori să nu îl coafez deloc, pentru a nu usca firul de păr foarte mult. Îl usuc pur și simplu în aer liber, apoi îl port împletit sau prins într-un melc lejer, în tendințe azi.

În ultimii ani ai optat pentru extensiile de gene. Ce te face să revii la ele lună de lună?

Sunt înnebunită după extensiile de gene din multe motive. Cu ele, am scăpat de demachierea mascarei de pe gene, care mi se părea infernală. Mă trezesc dimineața, aplic doar o bază și sunt gata pentru întreaga zi. Nu mai trebuie să folosesc fard, mascara sau altceva pentru că arăt impecabil doar așa, cu extensiile de gene. De asemenea, pot să fiu la fel de frumoasă și atunci când plec într-o vacanță exotică, și atunci când, pur și simplu, merg la piscină, fără să mai fiu nevoită să aplic make-up și să am, totuși, un contur al ochilor, dat de extensiile de gene, care sunt și rezistente la apă.

Ce ai dori să schimbi în anul 2016 la aspectul tău?

Nuanța părului. Mă gândesc la o schimbare în direcția asta, dar încă mă consult cu Andreea, stilista mea, ce să alegem.

Există un serviciu de beauty la care nu ai apelat până acum și ai dori, totuși, să-l încerci neapărat? Ce te atrage la el?

Tratamentul DermaOxy cu oxigen hiperbaric, pe care nu l-am încercat până acum, dar am înțeles că are un rezultat excelent și că pielea arată senzațional după acest tratament.

Acum câțiva ani ai avut propriile saloane de înfrumusețare. De ce ai renunțat la ele? 

Timpul nu îmi permitea să mă mai ocup de ele și, cum pe primul loc era muzica, am preferat să i le predau altcuiva.

Care ar fi cel mai important sfat pe care l-ai oferi femeilor pasionate de frumusețe?

Să își facă întodeauna timp pentru ele ca să fie frumoase!

Frumusețea ține de atitudine. Este vorba despre un clișeu sau este adevărul?

Ține și de atitudine, dar nu numai. În primul rând ține de frumusețea pe care o transmiți din interior! Energia transmisă poate compensa de zece ori mai mult decât un machiaj impecabil care ascunde o altă față sub el.

Se spune că femeile însărcinate sunt luminoase, că femeile care au încredere în ele par mai frumoase, că tinerețea ține loc frumuseții. De unde crezi tu că vine frumusețea?

Așa cum spuneam mai sus… din interior!!! Și da, femeile însărcinate sunt mai luminoase și au acea sclipire unică în privire, care vine din trăirile interioare, fiindcă au în pântec o minune și un dar de la Dumnezeu. Este inexplicabilă în cuvinte senzația, dar știu că vine de undeva de sus.

Lucrând de atâția ani în showbiz, ai încercat o mulțime de look-uri. Îți aduci aminte de un machiaj pe care l-ai purta și astăzi?

Acum vreo zece ani se purta rujul închis la culoare și creionul contur de buze, într-o nuanță și mai închisă. Văd că a revenit la modă rujul vișiniu închis, mat, dar de data asta fără contur. Îmi place și folosesc genul ăsta de ruj azi, dar cu un altfel de machiaj și cu alt gen de ținute.

Ai încerca vreodată o procedură cosmetică sau un machiaj doar pentru că este la modă? Care dintre serviciile de înfrumusețare ți se pare cel mai interesant?

Da, sunt deschisă la tot ce e nou și întotdeauna mi-au plăcut update-urile. Extensiile de gene mi se par fantastice și mă declar fană categoric!

Tabya Eyelashes & Beauty isi rezerva toate drepturile pentru a publica acest interviu pe site. Pozele sunt facute exclusiv pentru revista Tabya Beauty Magazine cu drept de autor.

Photo: Sorin IONITA

Coafuri si Culoare: Andreea Sbirnea ( Tabya Eyelashes & Beauty)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *