Blog

BOTOX LASH: Tratamentul nr. 1 în lume pentru gene!

Din dorinta de a avea gene curbate, voluminoase si frumos aranjate in permanenta, “Tabya Beauty” va aduce un nou serviciu, in exclusivitate in Romania : BOTOX LASH! 

Ce reprezinta serviciul Botox Lash si cui ii este dedicat?

BOTOX Lash este o procedura care vine in intampinarea clientelor care nu-si doresc extensii de gene sau sunt in perioada de pauza a genelor false. Avantajul serviciului il reprezinta procedura care consta intr-un tratament de regenerare si hidratare a genelor naturale, cat si conferirea unui aspect curbat, voluminos si culoare intensa a genelor naturale.

Cum actioneaza Botox Lash asupra genelor naturale? 

Procedura Botox Lash are la baza aceiasi pasi ca si Laminarea de gene, insa produsul de BOTOX Lash aduce in plus rezultate incredibil de benefice:

• hraneaste geana naturala cu vitamine si minerale

• ingroasa firul natural, oferind aspect dublu de volum

• stimuleaza cresterea si regenerarea genelor naturale

• curbeaza genele naturale in functie de dorinta clientei ( sunt 3 curburi disponibile)

• hidrateaza in profunzime firul natural

• pigmentul tratamentului transforma firele de gene blonde in gene negre ( puteti renunta si la rimel)

• pielea din jurul ochilor este hidratata cu vitamine si minerale

• efect de alungire a genelor

• genele naturale isi redobandesc puterea de rezistenta pierduta in urma produselor cosmetice, gene false si extensiilor de gene.

• ochii capata o expresivitate naturala cu efect de lifting.

Cui ii este interzisa procedura de Botox Lash?

• persoanelor care au suferit operatie chirurgicala in jurul ochilor, pana la reabilitarea zonei.

• intoleranta individuala la unul dintre substantele componente ale tratamentului de Laminare cu Botox

• nu se recomanda in timpul prezentei diferitor infectii sau boli de ochi.

Recomandari dupa procedura Botox Lash:

• in primele 24 de ore trebuie evitata expunerea la aburi si apa ( nu se spala zona)

• in primele 24 ore nu se aplica nicio solutie si niciun produs cosmetic in zona ochilor

• in primele 24 ore evitam atingerea genelor, sau frecarea la ochi

RECOMANDARI aditionale: 

• procedurile de Laminare a genelor si Botox Lash pot fi efectuate in aceasi zi, dupa indepartarea genelor false sau extensiilor de gene

• Procedura poate fi efectuata odata pe luna in primele 3 luni, apoi odata la 2 luni pentru un efect de durata.

Componentele Tratamentului Lash Botox:

COLAGEN – este o proteina a tesutului conjuctiv din organism, intalnita intr-o cantitate destul de mare atat in tot corpul uman, cat si al animalelor. Molecula de colagen are multe forme diferite si variate.Colagenul sprijina corpul din multe puncte de vedere, pornind de la sustinerea vaselor de sange pana la cea a pielii.

Hyaluronic acid- (HA) este o proteina care apare in mod natural in întreg corpul uman, concentrat în fluidelesinoviale, in valvele inimii si ochi, fiind o componenta cheie a cartilajului. De aceea este foarte bine acceptat de catre organism, avand si un efect benefic asupra cearcanelor.

Argania spinosa – este cunoscuta datorita proprietatilor sale antioxidante si continutului  bogat in vitamina E, acizi grasi nesaturati (omega 3, omega 9 şi omega 6), acid linoleic si steroli, palmitic, stearic, oleic, alpha-linolenic, antioxidanti , fitosteroli, polifenoli si scualan.  Datorita acestor componenti, uleiul de argan asigura sursele esentiale pentru mentinerea sanatatii si frumusetii.

Citric acid – ajuta si la regenerarea rezervei corpului de vitamina E, un alt antioxidant puternic. Antioxidantii sunt soldatii organismului, cei ce protejeaza celulele de la degradare, inclusiv celulele epiteliale. Are un efect benefic si asupra imunitatii, aceasta ajuta organismul sa lupte cu bacteriile si cu virusii. e una dintre cele mai importantevitamine ce sustin colagenul, proteina principala care se regaseste in tesutul conjunctiv.

Panthenolul – sau provitamina B5, este recunoscut pentruefectul calmant, reparator, hidratant şi anti-inflamator al pielii, utilizat frecvent și în aplicații capilare pentru fortificarea șiînfrumusețarea părului.

Hydrolezed Keratin – proteina caracteristica Keratina ( cheratina) este o proteina ce face parte in mod natural din structura parului, unghiilor, epidermei, aceasta asigurandrezistenta si stralucire.

Cand ne referim la par, keratina ajuta firul sa fie mai rezistent, mai stralucitor, Keratina are calitatea majora binecunoscuta de a repara firele de par deteriorate.

SUNA ACUM LA TABYA BEAUTY PENTRU PROGRAMARE: 0744759009 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *