Blog

Extensiile de gene fir cu fir și genele naturale. Ce nu știai?

Extensiile de gene Fir cu Fir pot afecta genele naturale?

Nu-i aşa că aceasta este prima întrebare pe care ţi-o pui atunci când te gândeşti la aplicarea extensiilor de gene? Ce nu ştiai despre genele tale este că ele se regenerează într-o anumită perioadă, însă acest proces nu este constant. Ciclul de creştere este împărţit în trei stadii:

  • ANAGEN – stadiul de creştere activă. În această etapă, doar 40% dintre genele superioare şi 15% dintre genele inferioare sunt în creştere continuă. Această fază poate dura până la şapte săptămâni.
  • CATAGEN – stadiul de repaus. Creşterea şi pigmentarea stagnează. Baza foliculului se retrage până la suprafaţa pielii. Această fază poate dura până la trei săptămâni.
  • TELOGEN – stadiul final de schimbare a genelor, cel mai lung, putând dura 3 – 4 luni. Din foliculi încep să crească fire noi de păr. Fiecare geană are propriul ciclu de creştere, astfel încât schimbarea nu va fi simultană pentru toate genele.

Din această cauză perioada de întreţinere a extensiilor de gene poate varia între trei şi şase săptămâni.

Datorită faptului că geana falsă se aplică la o distanţă de 0,5 – 1 mm de pleoapă, creşterea genelor naturale nu este încetinită. Astfel, procesul de regenerare are continuitate. Genele naturale vor rămâne sănătoase doar dacă aplicarea extensiilor de gene se realizează atent şi corect. Tehnica de aplicare, dar şi alegerea grosimii şi lungimii genelor ce vor fi aplicate sunt esenţiale.

În ce caz extensiile de gene îți pot afecta genele naturale?

Genele tale pot fi afectate dacă alegi să apelezi la un specialist necalificat, care utilizează produse de calitate inferioară. Verifică adezivul, produsul esenţial pentru sănătatea genelor tale.

Alege un profesionist cu experienţă! Serviciile sale pot fi mai costisitoare, dar calitatea lor îţi va proteja sănătatea.

Demachiază-te zilnic corespunzător pentru a-ţi proteja ochii şi genele.

Dacă porţi deja extensii de gene fir cu fir, foloseşte o esenţă hrănitoare, care nu conţine ulei şi nu afectează extensiile. Neicha – Ample Lash Essence se aplică în fiecare seară, asemenea unui eyeliner, la baza genelor. Tratamentul întăreşte genele naturale de la rădăcină, le hidratează şi le grăbeşte creşterea naturală.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *