Blog

Extensii de gene fir cu fir volumul colosal!

Puţine trucuri de frumuseţe sunt mai eficiente decât extensiile de gene. Află totul despre cele mai populare tehnici de volum şi alege ce ţi se potriveşte din oferta Tabya Eyelashes & Beauty!

TEHNICI DE VOLUM PENTRU GENE

Dacă ai dubii în ceea ce privește metoda de aplicare a genelor pe care vrei să o alegi, suntem gata să îți detaliem fiecare procedură, astfel încât să decizi în cunoștință de cauză și să optezi pentru ceea ce ți se potrivește cu adevărat. Factorii pe care trebuie să îi iei în considerare sunt trăsăturile feței, starea de sănătate a genelor tale naturale și rezultatul final – fie că îți dorești un look natural sau unul dramatic, ai de unde să alegi!

EXTENSII DE GENE FIR CU FIR CLASICE

Ca multe trucuri de frumusețe pe care ne bazăm astăzi, și această tehnică a apărut în Japonia. Printre primele celebrități care au adoptat acest tip de extensii semi-permanente s-a numărat Madonna, care a și influențat popularitatea metodei la Hollywood. Procedura constă în aplicarea câte unui fir de mătase pe fiecare fir de geană naturală, la o distanță de 0,5 mm de rădăcina acestuia. Este o metodă migăloasă, iar la final pe fiecare ochi se vor afla între 80 și 120 de gene. Volumul rezultat în urma acestui tip de extensii depinde de volumul natural al genelor, dar formele, lungimile și curburile genelor aplicate, alese în funcție de fizionomia clientei, vor influența semnificativ culoarea și volumul final al genelor. Este recomandată o sesiune de întreținere la 2 – 4 săptămâni.

EXTENSII DE GENE FIR CU FIR 2D

Pornind de la aceeași tehnică de bază, această procedură constă în aplicarea a două gene din mătase pe fiecare geană naturală. Secretul acestei tehnici constă în metoda de aplicare utilizată de către specialist, deoarece poziționarea firelor va conferi genelor un aspect spectaculos de evantai. Fiind subțiri și ușoare, firele de mătase nu vor incomoda privirea. Extensiile 2D au fost concepute anume pentru persoanele cu gene naturale subțiri și rare sau pentru cele care, în urma intervențiilor, au rămas cu goluri și porțiuni traumatizate. Tehnica în sine, dar și genele speciale folosite în cadrul acesteia, conduc la rezultate uimitoare, astfel încât se ajunge la dublarea volumului inițial. Diferența majoră față de aplicarea extensiilor de gene fir cu fir clasice este că acestea rezistă mai mult. Cu o îngrijire corespunzătoare, perioada dintre sesiunile de întreținere poate să ajungă de la 3 până la 6 săptămâni.

EXTENSII DE GENE 3D-6D SAU RUSSIAN VOLUME EYELASHES

O tehnică revoluționară, preferată de multe celebrități pentru look-ul dramatic pe care îl conferă, aceasta este complet diferită de aplicarea genelor clasice sau 2D. Tehnologia de aplicare conduce la multiplicarea de până la 6 ori a volumului genelor, cu rezultate de-a dreptul impresionante. Firele de mătase folosite sunt create special pentru această tehnică și sunt extrem de subțiri, astfel încât nu cauzează disconfort și nici nu sunt simțite pe pleoapă. Efectul final este unul de conturare extremă a privirii, astfel încât nu va mai fi nevoie de machiaj. Pentru că au un volum considerabil, sunt deosebit de comode și au un aspect natural, vei prefera Russian Volume Eyelashes. Încă mai mult, genele vor fi foarte rezistente, fiind necesare retușuri la 3 – 5 săptămâni de la aplicare.

Revolutie: Extensii de Gene Hyper Volume 9-12D

Nimic mai spectaculos nu a existat pana acum, decat acest volum extraordinar. Datorita acestei tehnici, genele  vor arata, nu doar, extrem de voluminoase, ci vor fi unele de vis. Insa ATENTIE! Hyper Volum nu este pentru toata lumea, pentru multe din voi poate fi exact acel exces pe care nu il doriti, dar acest lucru nu inseamna ca nu puteti sa incercati Hyper Volume pentru o ocazie speciala.

Solutia de Volum Hyper are la baza un secret al firelor din matase, revolutionare si de 6 ori mai subtiri decat genele naturale! Sunt atat de placute la atingere si au un efect atat de dramatic, iti vine greu sa renunti la ele, dupa ce ai incercat odata. Pretul este pe masura, munca pentru realizarea unei astfel de lucrari este extrem de miticuloasa si costisitoare, dureaza putin mai mult decat celalte tehnici, insa rezultatul isi merita tot efortul!

Preturile difera in functie de tehnica aleasa, de aceea va recomandam sa faceti cunostinta cu preturile noastre:  http://tabya.ro/preturi/

Produsele Noastre: Neicha si O’clair: http://www.neicha.ro

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *