Blog

De ce alegem extensiile de gene fir cu fir?

Datorită numeroaselor avantaje oferite, în ultimii ani extensiile de gene „fir cu fir” au devenit una din preferatele proceduri de înfrumusețare.

Comoditatea ar fi unul din cele mai importante motive pentru care femeile aleg să-și aplice acest tip de extensii de gene. Un alt motiv este faptul că nu se mai pierde timp dimineața pentru machiajul de zi și demachierea este mai simplă folosind demachiantul special (Neicha Eye PAD Remover), sau oricare demachiant pe bază de apă (loțiune micelară, demachiant pentru ochi pe bază de apă). Este exclus să se folosească demachiante pe bază de ulei. Demachierea se realizează prin mișcări ușoare, fără a freca agresiv zona ochilor cum este în cazul demachierii rimelului. Cu timpul datorită faptului că suntem foarte grijulii cu pielea, aceasta va fi mai fermă și mai puțin predispusă la apariția ridurilor.

Un avantaj de care nu-și dau seama multe femei după aplicarea genelor este că fardurile sunt de prisos în timpul zilei. Structura genelor din mătase (Neicha Premium Eyelashes) au o formă (la bază mai groase și se subțiază spre vârf) și o structură care după aplicarea acestora (80-120 / ochi) va forma la bază pleoapei superioare un efect de eyeliner sau creion, în final privirea va fi suficient de accentuată și definită.

Metodele și tehnicile de aplicare sunt diferite de la un salon la altul. Astăzi puteți alege între mai multe tehnici de volum. Dacă la extensiile de gene “fir cu fir” clasice se aplică un fir de mătase pe un fir de geană natural, atunci la 2D efectul de volum va fi dublu. În cazul genelor 2D se vor aplica 2 fire pe un fir natural.

Dacă vă întrebați dacă nu cumva vor fi mai greu de suportat și genele dumneavoastra vor avea de suferit? Să știți că un specialist cu experiență, căruia î-i pasă de genele dumneavoastră, va alege pentru această tehnică fire din mătase mai subțiri. Astfel genele naturale vor fi în siguranță și nu vor simți prezența extensiilor pe ochi. La fel se procedează și în cazul 3D – 6D, cu cât se aplică mai multe extensii pe geana naturală cu atât mai subțiri vor fi aplicate genele false.

Să aflăm și câte ceva despre stilizare. În momentul când ajungeți la salon, prima etapă prin care treceți, este aceea că lash stylistul care urmează să aibă grijă de dumneavoastra este obligat să fie atent la detaliile fizionomiei, la structura si la sănătatea genelor naturale pentru a alege corect: forma, grosimea, lungimea și tehnica de aplicare potrivită necesităților și dorințelor dumneavoastră. Vă recomandăm să vorbiți cu el înainte și să-i comunicați ce așteptări aveți. O formă aleasă corect, poate să vă schimbe total privirea, este posibil sa deveniți chiar dependentă de această procedură.

În funcție de specializarea și experiența lash stylistului, adezivului si produselor folosite, rezistența extensiilor de gene va varia între 2 și 7 săptămâni. Alți factori care pot înfluența rezistența acestora sunt: tipul tenului, igiena personală, îngrijirea corectă după aplicare, machiajul excesiv, regenerarea genelor, sarcina, probleme de sănătate (boli infecțioase, sensibilitate, alergii diverse, imunitate slabă și rareori stresul). Există și posibilitatea ca adezivul să fie incompatibil, dar în acest caz nu ar trebuii să vă grăbiți cu concluziile și să mai încercați o întreținere cu alt adeziv. Adesea un specialist are pe masa de lucru cel puțin 2 tipuri de adeziv.

Principalele avantaje ale purtării extensiilor de gene “fir cu fir” sunt aspectul natural, lipsa adezivilor poroși și posibilitatea de a te simți 100% naturală fără aspect fals. Această procedură a devenit favorită în rândul femeilor ocupate, care sunt mereu pe fugă și nu au timp de machiaje sofisticate. Un fond de ten și un ruj este suficient pentru a obține un aspect îngrijit și fresh care va ține 24/24h timp de 3-4 săptămâni (perioadă recomandată pentru întreținere).

Stiți ce se întâmplă în situația în care totuși extensiile de gene nu pot deveni parte din tine și dorești să renunți la ele? Este foarte simplu, reveniți la salon iar cu ajutorul unui gel Remover (Neicha) genele din mătase pot fi ușor îndepărtate, iar genele naturale vor fi ca altădată. Se recomandă să le hidratați pentru câteva zile cu ulei de ricin sau alt tratament pentru gene.

Decizia de a opta pentru purtarea extensiilor de gene “fir cu fir” vă aparține, dar încercând nu pierdeți decât 2 ore de relaxare în poziția culcat, ascultând muzică relaxantă sau chiar adormind. Procedura este plăcută și lipsită de dureri.
www.tabya.ro
Programări: 0744759009

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *