Blog

Ce tip de extensii de gene aleg vedetele din România?

In ultima perioada, in Romania, se poarta naturaletea, senzualitatea si in timpul liber. Din acest motiv, femeia anului 2014 prefera proceduri de infrumusetare cu un efect mult mai discret.

Cand spunem gene false, primul gand al femeilor este o imagine a unui chip cu gene banda sau smocuri cu un aspect foarte vulgar si artificial- Tabya Eyelashes & Beauty ne demonstreaza ca exista ceva total diferit si chiar frumos! Genele fir cu fir vin de fapt in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va o privire conturata, sexi si naturala.

Tabya Eyelashes & Beauty, primul salon din Romania specializat in extensiile de gene fir cu fir, o echipa tanara, cu oameni formati in cele mai prestigioase scoli de profil din Europa, propune trendul urmatorului sezon, stabilit chiar de vedete precum: Antonia, Giulia, Denisa Nechifor, Ruby, Catrinel Sandu, Mioara Velicu, Geanina Ilies, si multe altele.  Acestea si celelalte femei care ne trec pragul, sunt in cautarea VOLUMULUI, volumul pe care noi il oferim prin diferite tehnici si prin folosirea ultimei generatii de fire foarte subtiri, care le face din ce in ce mai greu de depistat la ochii femeilor ce le poarta.

Genele fir cu fir ofera in primul rand timp liber, machiajul ochilor nemaifiind necesar si nici demachierea in consecinta, astfel va treziti dimineata cu o privire superba. De altfel, extensiile de gene sunt recomandate si persoanelor care au mici/mari defecte ale ochilor, acestea putand fi corectate prin aceasta procedura in proportie de pana la 90 %.

Incercati volumul si naturaletea, incercati Tabya Eyelashes & Beauty! 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *