Blog

Extensii de gene – 15 sfaturi utile pentru a prelungi rezistența

Rezistenţa şi aspectul impecabil al genelor depind de calitatea produselor folosite, de sănătatea şi de procesul de regenerare al genelor naturale, de profesionalismul lash-stylist-ului tău. Dar și alți factori sunt esențiali atunci când îți dorești ca extensiile de gene să dureze mai mult și să arate îngrijit, chiar și la săptămâni de la aplicare. De aceea îți recomandăm să urmezi regulile de îngrijire și întreținere, astfel încât să ai gene spectaculoase cât mai mult timp.

Extensii de gene

 1. Apa este prietena extensiilor de gene si pot fi udate cu apa curata chiar si dupa 10 min de la aplicare, dupa 24 ore pot fi curatate cu spuma dedicata.
 2. De evitat in primele 24 ore expunerea la abur si solar si calduri excesive pentru a nu impiedica uscarea completa a adezivului.
 3. Evită să utilizezi direct pe extensii produse pe bază de uleiuri. Demachiantul bifazic, cremele se aplica usor pe pleoape NU si extensii. Nu utiliza discheta demachianta direct pe gene.
 4. Demachiază-te zilnic dimineata si seara cu apa si sampon special pentru ochi si gene. Machiajul consistent din jurul ochilor poate fi inlaturat cu apa micelara.
 5. Foloseste la samponare pensula speciala care patrunde printre straturile genelor si indeparteaza ideal rizidurile acumulate de machiaj si secretie de sebum, care scad rezistenta.
 6. Evită frecarea ochilor și acțiunea mecanică asupra extensiilor de gene.
 7. Evita unguientele pentru ochi, inlocuieste cu picaturi sau solutii.
 8. Nu utiliza machiaje grase pe pleoapele superioare, vazelina sau eyelinere grase. Exista eyeliner special pentru iubitoarele de extensii.
 9. Perie genele cu periute curate in directia cresterii genelor si usor spre exterior pentru directii perfecte. Nu folosi accesorii straine.
 10. Anunță lash-stylist-ul dacă ai ochii sensibili sau predispuși la alergii, încă dinainte de debutul procedurii. Nu iti aplica extensii cand ai simtome de raceala sau lacrimezi.
 11. NU apela la extensii de gene dacă suferi de conjunctivită, ai secretii sau de alte afecțiuni ale ochilor.
 12. Daca iti intretii mereu extensiile iti recomandam o reaplicare la 4-6 luni. Atunci extensiile se vor indeparta iar baza genelor va fi curatata de celulele moarte cu ajutorul tratamentului Lash Spa
 13. La aplicare poti cere sa se foloseasca extensii de gene sigilate prin baze sandwich sau spiralate, acestea au o rezistenta marita
 14. A se alege mereu grosimi si tehnici de volum exclusiv in functie de starea genelor tale naturale
 15. Poti folosi un fixativ special pentru extensii de gene, chiar si negru, acesta le prelungeste durata de viata si se numeste Magic Black Coating de la Neicha.

ATENŢIE!

Demachierea necorespunzătoare conduce la acumularea reziduurilor de machiaj, fapt ce poate sensibiliza ochii sau poate favoriza apariția conjunctivitei alergice.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *