Blog

Extensii de gene fir cu fir clasice, 2D, 3D sau Russian Volume. Tu ce metoda alegi?

In momentul in care ne decidem sa facem o programare la Tabya Eyelashes & Beauty ( +40 744759009), cu siguranta suntem in dubii privind alegerea metodei de aplicare a genelor deoarece nu cunoastem nici foarte bine diferenta dintre ele si cu atat mai putin ce ni s-ar potrivi in functie de trasaturile fetei si de sanatatea genelor naturale! Haideti sa elucidam acest mister si sa oferim toate informatiile despre metodele de aplicare a genelor fir cu fir!

1. Extensii de gene fir cu fir clasice – tehnica de baza a extensiilor semipermanente, aparuta pentru prima oara in Japonia si inaugurata la Hollywood de catre Madonna. Aceasta metoda consta in aplicarea unui fir din matase pe un fir de geana naturala, la o distanta de 0,5mm de la radacina acestuia. In total se aplica aproximativ 80-120 de gene/pleoapa. Volumul extensiilor fir cu fir clasice depinde de volumul natural. Aceasta metoda ne permite sa aplicam si gene cu o grosime mai mare pentru o intensitate maxima a culorii si volumului. Genele sunt perfect separate intre ele, aplicandu-se in diferite forme, lungimi si curburi alese cu atentie in functie de fizionomia ochilor clientei. Intretinerea se face la 3 – 4 saptamani.

2. Extensii de gene fir cu fir 2D – pentru aplicarea acestor gene se foloseste aceeasi tehnica de baza ca si la fir cu fir clasice, doar ca pe o geana naturala se aplica doua gene din matase, pozitionate intr-un anumit mod capatand un aspect de evantai. Greutatea acestor gene nu este mare, intrucat ele sunt mai subtiri si mai usoare. Extensiile 2D sunt recomandate persoanelor cu genele naturale subtiri, rare si celor care din cauza vizitelor la specialisti necalificati au ramas cu genele naturale traumatizate si cu goluri intre ele. Datorita acestei tehnici si genelor speciale, rezultatul este uimitor, oferindu-se un efect dublu de volum. Fata de extensiile fir cu fir clasice ,aceste gene pot rezista si mai mult, astfel perioada dintre intretineri poate ajunge la 3 – 6 saptamani, daca sunt ingrijite corespunzator.

3. Extensiile de gene 3D sau Russian Volume Eyelashes – aceste extensii de gene au o tehnica absolut diferita fata de cele clasice si 2D. Este o metoda revolutionara si ofera un efect triplu de volum si chiar mai mult. Firele din matase create special pentru aceasta tehnica sunt extra subtiri , neexistand sansa de a fi simtite pe pleoapa. Efectul este dramatic, ochii sunt foarte bine conturati iar fardurile pot fi catalogate ca fiind inutile. Extra volum, definire, comoditate maxima si naturalete in acelasi timp. Aceste gene sunt foarte rezistente in toate conditiile climatice, nu se incurca si arata foarte bine si peste 3-4 saptamani.

Daca totusi nu sunteti hotarata asupra vreuneia dintre aceste metode, sfatul nostru este sa decideti acest lucru impreuna cu lash stylist-ul care se va ocupa de d-stra. El este cel mai in masura sa hotarasca ce lipsuri au genele naturale, ce defecte ale ochilor trebuie sa ascunda si care este cea mai indicata metoda de aplicare a extensiilor de gene.
Va asteptam cu mare drag in lumea ”Tabya Eyelashes & Beauty”, acolo unde veti intampina parfumul frumusetii !
Info/Programare: 0744759009

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *