Blog

Aplicarea genelor in timpul sarcinii: Da sau Nu?

Aplicarea genelor in timpul sarcinii

Aplicarea genelor in timpul sarcinii: Da sau Nu?

Cat de des viitoarele mamici uita complet de ele in timpul sarcinii si se gandesc doar la viitorul bebelusului? Ei bine si gravidutele se pot aranja si pot merge in saloanele de infrumusetare!
Cu timpul, multe superstitii s-au risipit si tot mai multe femei au inceput sa se ingrijeasca mai mult in timpul sarcinii.
Cu ajutorul acestui articol vreau sa spulber si mitul ce face referire la aplicare genelor fir cu fir la femeile insarcinate!
Nu este placut sa te trezesti dimineata si sa vezi in oglinda o femeie frumoasa?
Toate stim ca ochii nostri arata starea noastra de spirit, iar in ei se pot citi durerea, oboseala sau bucuria! Si cat de minunati sunt ochii unei femei usor conturati de genele finute si luxuriante? De ce viitoarele mamici trebuie sa- si refuze placerea de a avea astfel de gene? Eu consider ca nu este corect si pentru asta va voi arata ca procedura de aplicare a genelor este inofensiva si poate fi comoda pentru doamnele insarcinate.

In primul rand, vreau sa amintesc cele doua componente ale extensiilor de gene: lipiciul si genutele. Genele in sine sunt fibre artificiale, sunt total neutre si nu provoaca nici un disconfort. In ceea ce priveste adezivul,componenta lui principala este “tsinocrilat”, descoperit pentru prima data in 1942, in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
In perioada razboiul, componentul era folosit pentru a vindeca ranile soldatilor, ceea ce inseamna ca nu ne poate afecta ochiul. Pe langa asta, lipiciul este testat inainte de folosire si trebuie sa stim ca nu este o solutie agresiva! Cercetarile au aratat ca doar un 1% din cliente au ochii sensibili la aburii lipiciului, insa deja au aparut solutii ce calmeaza aceasta sensibilitate. Prin urmare, procedura de aplicare a genelor fir cu fir este considera inofensiva.

Sfaturi pentru viitoarele mamici care au hotarat sa poarte genute fir cu fir:
1. Alegeti un specialist bun! Fiti atente la cei ce va propun serviciile foarte ieftine! Lucrurile ieftine fac dovada folosirii unor materiale de calitate inferioara si a lipsei de experienta!
2. Intrebati lashmaker-ul ce produse foloseste si informati-va dinainte despre calitatea acestora !
3. Alegeti sa purtati gene mai subtiri si mai naturale pentru a evita orice tip de disconfort.
4. Inainte de a incepe aplicarea, il puteti ruga pe lashmaker sa aseze patul in asa fel incat sa puteti avea o pozitie cat mai comoda pe tot parcursul procedurii.

Sa nu uiti niciodata de tine si de frumusetea ta! Pentru o femeie este foarte important sa ramana frumoasa si eleganta indiferent de situatie! Dar sa tineti minte: “Satisfactia pe care ti-o ofera rezultatele muncii de calitate dureaza mult mai mult decat rezultatul obtinut din munca de calitate inferioara!”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *