Blog

O moldoveancă e în spatele primului salon specializat în extensii de gene și sprâncene din România

Despre talentul și spiritul antreprenorial al moldovencelor ne convinge și povestea celui mai mare și cunoscut salon specializat în extensii de gene și sprâncene din România. În spatele său se află Tatiana Tabuică, alias Tabya, salonul căreia este vizitat de către cele mai de vază vedete de peste Prut.

Mai puține femei reușesc ca până la vârsta de 31 de ani, câți are Tatiana Tabuică, să se bucure de un succes asemănător. Fondatoarea Tabya Eyelashes & Beauty, din nordul Bucureștiului, e stabilită de mai mulți ani în România, iar afacerea sa cucerește locuri de frunte în industria frumuseții de peste Prut.

Tabya se poate considera pe bună dreptate specialista care a adus în România extensiile de gene fir cu fir, reușind să devină mentor pentru mai mulți stiliști care au făcut anume școala ei.

Pentru că a vrut să-și transforme salonul într-o adevărată oază, Tatiana a adăugat în profil și alte servicii moderne de înfrumusețare: makeup, manichiură & pedichiură, tratamente revoluționare pentru față și păr, hair coloring și multe alte servicii necesare oricărei femei preocupate de propria îngrijire, dar și bărbaților care știu cât de important este un aspect impecabil.

O mulțime de nume sonore din România fac parte astăzi din clientela salonului Tabya Eyelashes & Beauty, printre ele – Nicoleta Nucă, Giulia, Antonia, Mădălina Ghenea, Anda Adam, Elena Gheorghe, Lidia Buble ș.a.

Nu știm cum le reușește pe toate, mai cu seamă că Tabya a devenit recent și mămică de gemene. Oricât de mult se sacrifică însă, toate îi reușesc de minune, astfel că îi urăm mult succes și în continuare!

Vezi articolul original aici.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *