Blog

Reconstrucția sprâncenelor: ce metodă îmi este potrivită?

Metode de reconstrucție a sprâncenelor – De ce și ce metodă îmi este potrivită?

Reconstrucția sprâncenelor a devenit o procedură uzuală de înfrumusețare și poate fi realizată prin numeroase metode, în funcție de schimbarea pe care dorești să o faci, de forma naturală a sprâncenelor, gradul de pilozitate, culoarea și forma feței. Îți oferim câteva detalii despre fiecare metodă de reconstrucție, pentru a face alegerea potrivită atunci când apelezi la acest serviciu.

  1. Pensatul simplu – este potrivit celor cu pilozitate mare sau normală a zonei și culoare închisă a firului. Se realizează doar pentru modificarea formei sprâncenelor, altfel se elimină doar firele de prisos.
  2. Stilizarea de sprâncene – include atât pensatul simplu, cât și vopsirea sprâncenelor cu pigment special. Acesta va evidenția forma, va colora firele deschise și va crea un look mai voluminos sprâncenelor naturale. Rezistența pigmentului: 2-3 săptămâni.

3. Stilizarea de sprâncene cu soluție de henna (henna brows) – este asemănătoare stilizării de sprâncene, doar că vopseaua va fi înlocuită cu soluție de henna, care oferă un efect de tatuaj, a cărui intensitate variază în funcție de pigmentul ales (2 culori disponibile). Cu henna se vor pigmenta nu doar firele, ci și pielea, în proporție de 50%. Rezistența pigmentului pe fir: 4 săptămâni, iar pe piele – o săptămână.

4. Henna Spa – cea mai nouă metodă de reconstrucție a sprâncenelor, oferă o acoperire de 100% pe piele și pe firul de păr, cu o rezistență a pigmentului de 6 săptămâni pe fir și de 2-3 săptămâni pe piele (în funcție de tipul tenului). Poate modifica subtil forma sprâncenelor, chiar dacă pilozitatea lor este mică. De ce spa? Această procedură conține tratamente precum peeling-ul, curățarea profundă, inclusiv soluția de henna (ce se prepară de față cu clientul), care este un remediu naturist excelent pentru firul de păr (disponibilă în 7 nuanțe). Mai multe detalii gasiti AICI.

5. Microblading – o metodă de reconstrucție semi-permanentă, fiind o micropigmentare manuală ce oferă sprâncenelor un efect natural față de tatuaj și de micropigmentarea clasică. Instrumentul folosit este asemănător unui pix special dotat cu lamele extrafine de unică folosință, care „desenează” fire subțiri în direcția creșterii firelor naturale, fir cu fir, astfel încât efectul microblading-ului poate fi confundat cu sprânceana naturală. Mai multe detalii despre MICROBLADING gasiti AICI.

6. Extensii de sprancene fir cu fir – o metoda revolutionara cu rezultat de exceptie. Rezultatul este atat de natural, incat este greu sa-ti dai seama ca sunt extensii. La fel ca si extensiile de gene, firele din matase sunt alese in lungimi asemenea ca cele din spranceana naturala.Se aplica  intre sprancene pe piele, cu
un adeziv special cu formula anti-alergica de la Neicha, in directia cresterii sprancenelor naturale (in functie de zone). Dezavantajul este ca rezistenta lor nu este la fel de indelungata ca cea a microbladingului si intretinerea trebuie facuta odata la 2 saptamani. O restrictie mica este sa nu aplici machiaj pe ele, insa la cat de voluminoase si frumoase sunt, nici nu ar fi cazul. Extensiile de sprancene este solutia ideala pentru un eveniment special din viata ta! Mai multe detalii puteti gasi AICI.

7. Laminare de Sprancene – este o metoda perfecta pentru sprancenele naturale rebele, ondulate si neascultatoare. Laminarea ordoneaza sprancenele naturale in directia necesara, le fixeaza si le pastreaza timp de 6 saptamani intacte. Laminarea nu ofera volum sprancelor, insa le ordoneaza pe cele naturale, accentuand forma existenta sau cea creeata de specialist. Odata cu fixarea lor, in timpul procedurii se da si o culoare demi-permanenta. Laminarea de sprancene se repeta odata la 6 saptamani. Aceasta procedura mai este numita LIFTING de sprancene. Mai multe detalii puteti gasi AICI.

Daca esti interesata de cursuri de stilizare sprancene, fie ca doresti sa fii Brow Artist sau pur si simplu sa iti faci aceste tratamente acasa te asteptam la cursul Brow to Woow la Tabya Academy din Bucuresti. Mai multe detalii despre acest curs vei gasi AICI.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *