Blog

PADIR sărbătorește alături de TABYA LASHES

Când unul dintre membri PADIR sărbătorește, întreaga comunitate o face.

Astăzi, brandul #TabyaLashes aniversează 7 ani!

Tabya Tabuica, fondatorul brandului și președintele Comisiei de Specialitate – Stilizare Gene, din cadrul PADIR, ne împărtășește o parte dintre secretele succesului brandului:

”7 ani de pasiune, muncă, dedicare, inovație, lucru în echipă, toate realizate la cele mai înalte standarde. Ne-am propus încă de la început să fim un exemplu și așa a luat naștere primul salon dedicat extensiilor de gene din România: Tabya Beauty, prima Academie de instruire a lash artiștilor și brandul de produse profesionale de top, TabyaLashes!            
Obiectivul nostru rămâne același, indiferent de schimbările care apar: să oferim cele mai bune servicii și să livrăm produse de calitate!
 Suntem recunoscători și le multumim partenerilor și clientilor nostri pentru sustinere și alegerea făcută! Cele mai bune gânduri se îndreaptă către voi!”

Deși, ar fi dorit o petrecere fastuoasă care să marcheze în mod special acest moment,

dat fiind contextul actual la nivel mondial, nu se poate îndeplini această dorință, dar TABYA LASHES, a pregătit multe surprize!

  • Clienții Tabya Beauty sunt invitați să ciocnească un pahar de șampanie și primesc cadouri produse profesionale. Pentru programări accesați http://tabya.ro/contacte/
  • Lash artistii sau saloanele care plasează comenzi de minim 500 lei, pe site-urile tabyalashes.com si www.neicha.ro primesc cadou penseta vedetă”, care poartă semnătura Tabya Tabuica!
  • Nici ceilalți profesioniști nu sunt neglijați! Cursul online de top, Beauty Marketing, are un preț special: 70 euro, redus de la 280 euro!

Accesează chiar acum curs-beauty-marketing-online.

Nu uita, ofertele sunt valabile doar 3 zile! Sărbatorește împreună cu TabyaLashes!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *