Blog

Tabya Tabuică a primit premiul pentru ,,Best Lash Brand”

Cea de a III-a ediţie a galei “I Success – Health, Beauty & Lifestyle  Awards” a avut loc marţi,  30 martie 2021 într-o locație exclusivista din inima Bucurestiului, “Le Chateau” si a fost difuzata live pe 3 aprilie.

Gala I Success este cel mai important eveniment de recunoaștere a meritelor personalităților din domeniul public, cultural, artistic, dar și al oamenilor de afaceri din țară. Conceptul I Success a aparut în urmă cu 9 ani și dorește să aducă în atenția publicului reușite de top. Scopul evenimentului este de a deveni o comunitate de oameni excepționali care își pot împărtăși experiențele de viață la nivel personal și profesional într-un mediu de networking exclusivist.

Anual I Success organizează galele ,,Femei de succes”, ,,Bărbați de succes”, ,,Oameni de succes” si ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”, ,,Fashion Awards” şi ,,Home Design & Lifestyle Awards”

În cadrul galei ,,I Success –Health, Beauty & Lifestyle  Awards” Tabya Tabuică a primit premiul pentru Best Lash Brand 

Fiecare zi este pentru ea o ocazie și face din imposibil o reușită! Aceasta este fraza care o descrie cel mai bine pe Tabya Tabuică, o femeie puternică, o femeie de succes, pasionată de domeniul dedicat frumuseții, mai exact de extensiile de gene, care au și consacrat-o în spațiul monden românesc și mai mult, la nivel internațional. Este un om dedicat, care îi inspiră mereu pe cei din jurul său să acționeze. Mamă, soție, antreprenor cu trei afaceri în domeniul frumuseții, pe care le conduce simultan, Tabya pare să aibă  “cheia  succesului”. Amintim că este fondatoarea primului salon specializat în extensii de gene din țară: Tabya Beauty, coordonatorul primei Academii din România a Extensiilor de Gene: Tabya Lash Academy și CEO al brandului TabyaLashes, care prin calitatea și inovația produselor a cucerit țări din Europa, precum: Franța, Anglia, Grecia, Italia, Belgia, Elveția, dar și din SUA ori Emiratele Arabe Unite.

Gala „ I Success –Health, Beauty & Lifestyle  Awards” a fost organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia.

Vezi articolul original aici.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *