Blog

Recenzii despre salonul de înfrumusețare Tabya Beauty

In cadrul evenimentului de aniversare a 4 ani de activitate a salonului de infrumusetare Tabya Eyelashes & Beauty, invitatii ne-au dezvaluit impresiile despre salon si serviciile oferite.

La eveniment au fost prezenti clientii fideli ai salonului, prieteni si invitati speciali precum: Nicoleta Nuca, Nicole Cherry, Mira, Denisa Tanase si Raluca Tanase (BAMBI), Giulia Anghelescu, Roxana Vasniuc, Patricia Baciu, Mariana Rosca, Andreea Mironescu, Elena Viscu, Denisa Nechifor, Echipa LUXURY Magazine.

In cei 4 ani de activitate a salonului Tabya Eyelashes & Beauty, Tabya impreuna cu echipa sa de Lash Artisti de TOP au realizat 455,750 de lucrari in aplicarea si intretinerea extensiilor de gene. Echipa de Lash Stilisti este instruita atat de Tabya Tabuica cat si de Traineri Internationali, astfel sunt mereu la curent cu toate noutatile tehnice din domeniu si participa activ la conferinte si concursuri internationale!

Pentru ca ne place sa oferim servicii complete, iar clientele sa plece nu doar multumite, ci incantate de rezultate, salonul Tabya Eyelashes & Beauty colaboreaza cu Hair Stilisti, Make-up Artisti recunoscuti, astfel oferind un look complet pentru cliente, chiar si pentru cele mai pretentioase mirese.

Departamentul de cosmetica ofera servicii de calitate si la nivel medical, cu o gama larga de tratamente non invazive. Cabinetul de cosmetica este in permanenta in UPDATE cu tratamente revolutionare. DR. Stela Ermurache este participanta activa la numeroase cursuri, seminarii si conferinte din Moscova, Kiev, Odesa, Chisinau si Romania.

Salonul ofera de asemenea servicii de: manichiura si pedichiura, stilizare si micropigmentare sprancene si buze, mezoterapie pentru scalp,sprancene, ten si decolteu, laminare de gene si sprancene, montaj si design extensii de par tape on si cusute.

TABYA EYELASHES & BEAUTY  in cei 4 ani de activitate a dezvoltat cu pasi rapizi si siguri industria extensiilor de gene in Romania prin crearea primei Academii de Extensii de Gene din Tara. Astazi Tabya Lash Academy se mandreste cu cei peste 650 de absolventi deveniti Lash Artisti de succes! Oferta de cursuri este vasta si adaptata pentru toate nivelurile de profesionalism: de la incepator pana la trainer. Detalii despre cursurile academiei puteti gasi AICI.

Si pentru ca suntem mereu in dezvoltare si ne dorim calitate la superlativ, in 2017 am lansat propria gama de produse profesionale pentru extensii de gene si sprancene  TABYA LASHES.

Astazi brandul se dezvolta frumos colaborand cu toate orasele din Romania prin intermediul Brand Ambasadorilor si Distribuitorilor. Iar recent brandul a devenit popular si in Europa: Italia, Franta, Malta, Bulgaria, Elvetia si urmeaza sa deschidem puncte de distributie si in aceste tari. Brandul ofera doar produse profesionale HIGH CLASS pentru Lash Artisti Pasionati si Profesionisti.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *