Blog

Tabya Tabuica a primit premiul pentru Best Beauty Concept în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclusivist de evenimente devenit deja tradiţie, unde invitaţii au ajuns să se simtă ca într-o mare familie.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție au fost premiați în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards – Femei de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”.

Tabya Tabuica, una dintre câștigătoarele acestei ediții, este pasionată de domeniul dedicat frumuseții, mai exact de extensiile de gene, care au și consacrat-o în spațiul monden românesc! Totul a pornit de la o idee, apoi cu puțin curaj și perseverență a reușit. Este un om dedicat, care îi inspiră mereu pe cei din jurul său să acționeze. Dorește să evolueze în fiecare zi, atingând noi recorduri personale și nimic nu i se pare imposibil. Tabya Tabuica este o femeie puternică, ce reușește cu succes să îmbine cariera cu viață personală! Este mamă, lash stylist cu experiență de peste nouă ani, fondatoarea și trainerul primei Academii a Extensiilor de Gene: Tabya Lash Academy, din România și organizatorul propriilor programe de instruire profesională, bucurându-se de apreciere la nivel internațional, datorită tehnicii sale de autor: Twin Lash.

De asemenea, este și fondatorul, PR-ul și coordonatorul profesional al primului salon specializat în extensii de gene din țară: Tabya Eyelashes & Beauty, situat în nordul Bucureștiului. Experiența sa profesională este încoronată și de numeroasele participări în calitate de speaker național și internațional, dar și ca jurat în cele mai importante competiții de extensii de gene din lume: în Moscova, Ucraina, Italia, Portugalia, Franța și Grecia.

Câștigătoarele anului 2019 sunt: Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Andreea Marin, Dana Luțu, Adela Diaconu, Carmen Barcan, Sabina Lisievici, Dr. Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Monica Iagăr, Florentina Opriș, Roxana Ciuhulescu, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Raluca Bădulescu, Thea Haimovitz, brandul Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Gala „Femei de succes”, organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de șase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards – Femei de Succes, unde am avut invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Am continuat cu Celebrity Awards – Bărbați de Succes și cel mai nou proiect al nostru: Health Beauty&Lifestyle. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidență femeile de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Celebrity Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au povestit antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

Vezi articolul original aici.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *