Blog

Perfecțiunea ca stil de viață – Beauty Book Online

A arăta și a te simți bine este definiția frumuseții. Este în natura femeilor să fie frumoase și atrăgătoare. Iar pentru majoritatea dintre ele este incontestabil aspectul impecabil pe care îl proiectează. Româncele sunt femei cochete și se vorbește despre frumusețea lor pretutindeni. Specialiștii din industria beauty susțin că acest domeniu este în continuă dezvoltare în România. Tabya Tabuica este persoana emblematică, cu un impact impresionant în industria beauty. 

Istoric

În urmă cu șase ani, Tabya și-a făcut apariția în domeniul beauty and style. Cu toate acestea, evoluția ei în domeniul eyelashes a fost extrem de rapidă. A demonstrat că este un specialist în beauty și propunând serviciul oferit în zona de luxury. A înțeles pe deplin rolul său  și a devenit populară în domeniul beauty.  Pasiunea pentru ceea ce face și munca neîncetată îi aduc meritele cuvenite și o plasează în rândul femeilor de succes.

Plaiuri romanesti

Tabya s-a făcut remarcată si prin ingeniozitatea sa, aducând un plus de valoare domeniului. După o serie de training-uri pe care le-a urmat în Rusia și Ucraina, popularitate Tabyei a crescut considerabil. Drept urmare, a decis să își întemeieze o echipă pentru a putea oferi cât mai multor cliente serviciile ei de calitate.

Datorită Tabyei și a modului în care a reușit să introducă pe piață conceptual de lash making, tehnica de aplicare a genelor fir cu fir. Prea puțin cunoscută în Romania la ora aceea, a fascinat multe femei, deoarece genele pot fi purtate în orice moment al zilei. Practic, triumful obținut constă în posibilitatea de a modela privirea cu ajutorul tehnicii de sculpt lash și eye design. Mai mult, faptul că le-a făcut pe cliente să înțeleagă că îngrijirea nu creează niciun disconfort.

Primul salon

De aici și până la bazele primul salon in Romania, de extensii de gene fir cu fir, Tabya Eylash and Beauty, a fost doar un pas. Succesul se datorează Tabyei și echipei pe care o coordonează. Pe lângă serviciul de lash beauty, Tabya a decis să dezvolte în salonul pe care îl deține și domeniile de make-up, cosmetică și  hair styling.

În mai puțin de șase luni, salonul Tabyei a devenit foarte popular. Drept dovadă, persoane de toate vârstele și de toate categoriile sociale i-au trecut pragul. acest fapt a motivat-o și mai tare, pentru a  progresa. Din perspectiva Tabyei, puterea exemplului este cea mai bună recomandare.

Luxury

Astăzi, salonul Tabyei este unul dintre cele mai mari saloane de beauty din București, ce le pune la dispoziție clienților, pe lângă serviciile de calitate și un spațiu impresionant care te cucerește. Cei peste este 350m utili, cu un design deosebit, o terasă frumoasa și parcare gratuită pentru toți clienții, sunt atuuri importante ale salonului.

Revenind la nișa accesată prin intermediul serviciului de aplicare al extensiilor de gene, punctăm și importanța produselor folosite. După o perioadă de timp, în care a lucrat cu o serie de produse, Tabya a decis ca materialele pe care le va folosi vor fi cele de la Neicha, astfel devenind distribuitor exclusiv al acestor produse, în România. Deoarece existau prea puțini experți în domeniul de lashes, Tabya a pus bazele primei Academii de extensii de gene, Tabya Lash Academy. Astfel, împreună cu partenerul Neicha, Tabya și-a dezvoltat afacerea în trei ramuri conectate între ele: distribuție, academie și salon.

Vezi articolul original aici.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *