Blog

Twin Lash: Revoluția extensiilor de gene inventată în România

Pe o piață în continuă mișcare, inovația te diferențiază clar de competiție, astfel încât nevoia de schimbare se resimte și în domeniul beauty.

Pasiunea și inovația au fost lucrurile care m-au motivate în a dezvolta tehniciesențiale pentru extensiile de gene, imbogatind meniul serviciilor oferite in cadrul salonului Tabya Eyelashes & Beauty, cu accent pe aplicarea extensiilor de gene.

In baza experientei in lash makingsi prin cunoasterea necesitatilor clientilor am dezvoltat o serie de tehnici care corespund perfect exigentelor clientelor. Tabya Eyelashe & Beauty reprezinta un centru de infrumusetare High-Class si standardul impus reflecta excelenta serviciilor oferite. Am optat mereu pentru tehnici extra rezistente si volum, gandindu-ma si la coordonarea lash artistilor care doresc sa isi eficientizeze timpul de lucru pentru procedura de aplicare sau intretinere a extensiilor de gene.

In cele ce urmeza vreau sa aduc in prim plan tehnica brevetata TWIN LASH, despre care cusiguranta ati auzit si sunteti curiosi sa aflati mai multe detalii. Cum spuneam si in cadrul celui mai recent interviu pentru B.BOOK– prima revista de specilitate dedicata lash making-ului, in Romania, denumirea tehnicii a fost inspirata chiar din viata reala, caci sunt mamica de gemene.

Astfel, TWIN VOLUME  4-10D, la baza  dezvolta o serie de tehnici cu diverse efecte de volum si intensitate, care ofera o gama larga de avantaje:

 • rezistenta mai marecu 1-2 saptamani fata de alte tehnici lash making;
 • cantitate minima de adezivpe fir;
 • posibilitatea de a crea volume si efecte intensepentru o privire profunda;
 • nu necesita timpde executie mai mare decat in tehnicile alternative- clasice;
 • fiind realizate cu fire extra subtiri, cu grosime 0,04 -0,06, nu incarca si nu ingreuneaza firul natural;
 • sunt usor de ingrijitdupa aplicare si nu creaza niciun discomfort la purtare;
 • se pot realiza derivate, efecte extra, precum Kardashian Look sau Blossom Effect;
 • chiar si supuse la test, usor “agresate” mecanic acestea se mentin perfect;

Tehnicile TWINse impart in 3 categorii cu efecte diferite, astfel tehnica potrivita se va selectiona in functie de dorinta clientului, referitoare la efectul final si avand in vedere– densitatea genelor naturale, grosimea firelor naturale,zona de partajare a volumului.

Tehnicile TWIN va propun urmatoarele metode de aplicare:

 1. TWIN CLASSICpoate fi 2D,4D, 6Dsau 8D. Acesta subtehnica ofera efect de intensitate a culorii, imitand geana groasa, dar utilizand grosimi mici precum 0,04 / 0,05 / 0,06 * din extensiile de gene brand TABYA LASHES.

Se obtine volumul intens in baza si varfuri, in functie de alegerea 4D pana la 8D. Twin Classic 8Deste extrem de intens, opulent, evident pentru un efect extravizibil al extensiilor de gene. Acesta poate fi innobilat prin lungimi mai scurte. Twin Classic sigileaza perfect geana naturala, de unde rezulta o rezistenta incomparabila. Fata de toate efectele de TWIN, cea Classica este renumita pentru retentia extensiilor de gene.  Asadar, in functie de volumul ales 4D, 6D sau 8D Twin Classic va arata diferit ca intensitate.

 1. TWIN VOLUMEpoate fi 4D / 6D / 8D / 10D. Aceasta tehnica reproduce perfect volumele manuale si cele tip rolling, insa marele avantajeste sigilarea firuluinatural in mod invizibil. Aceasta sigilare ne ofera rezistenta in plus fata de tehnicile Hollywood sau Russian. Twin Volume se realizeaza cu grosimile: 0,04 / 0,05 / 0,06 / 0,07. Fata de Twin Classic acesta nu este la fel de intens, volumul este repartizat catre varfuri, uniformizat, oferind linie perfecta, efect de gene voluminoasesi naturalein acelas timp. Aceasta metoda o recomandamdoamnelor cu o densitate mica de gene naturale sau prezenta distantelor neuniforme dintre genele naturale. De asemenea, aceasta tehnica este perfecta pentru doamnele cu genele naturale crescute in straturi evidente. Baza ramane subtire, cu spatii printre gene pentru eliminarea rapida a riziduurilor acumulate. TWIN VOLUMEarata mai putin intens decat TWIN CLASSIC cu acelas “D” (ex. Comparand Twin Classic 8D, cu Twin Volume 8D), insa efectul ramane sa fie unul sofisticat,elegant, fara excese.
 2. TWIN HYBRYDpoate fi 4D / 6D / 8D / 10D. Aceasta tehnica este o combinatie dintre tehnica Classica si Twin Volume si ofera un efect inedit de formare a genelor direct de pe placuta. Varfurile sunt usor desfacute, astfel aceasta tehnica imbinagratios baza stabilasi rezistanta a Twin-uluiClassicsi volumul sofisticat al varfurilordinTwin Volume. Volume se vor realiza cu grosimile: 0,04 / 0,05 / 0,06 / 0,07, in functie de grosimea genelor naurale, volumul ales si rezultatul dorit.

In functie de VOLUM, tehnicile TWIN LASH va ofera posibilitatea sa selectati volumul in functie de gradul de intensitate dorit 4D-30D, cele mai intense fiind optiunute cu tehnica TWIN SUPER VOLUM

Va recomandam sa incercati fiecare din aceste tehnici pentru a intelege care vi se potriveste si desigur sa discutati si cu lash stilistul despre ceea ce va doriti ca rezultat. Prin acest articol am dorit sa va prezentam avantajele fiecarei tehninici si sa aflati nuantele fiecarei categorii.

Toate aceste tehnici combinate ofera un effect personalizat de “Perfect- Imperfect”, care cat de curand va face parte din noile tendinte.

VEDETELE care au incercat si au apreciat extensiile de gene TWIN : Feli Donose , Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Diana Bisinicu, Diana Munteanu, Teo Trandafir etc.

Va invitam sa vizualizati lista de preturi TABYA BEAUTY AICI!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *